Onderscheiden met de 
Koninklijke Erepenning
Harmonie KNA
Beek gemeente Berg en Dal

Wie zijn wij

Screenshot 20230322 113642 

Harmonie KNA uit Beek is een vereniging met als hoofddoel goede muziek maken.

Niet alleen voor ons zelf, juist ook voor anderen.
Naast alle gevarieerde muziek in ons repertoire staan ook feesten en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. De muzikanten van KNA brengen deze mix met muziek graag over op dorpsgenoten, vrienden en familie.

De meeste muzikanten komen uit Beek,maar ook verder in de polder en omstreken weten muzikanten de harmonie te vinden. Wij repeteren sinds 2006 in het Kulturhus in Beek.
Er worden niet alleen binnen en buiten concerten gegeven waar men komt genieten, Harmonie KNA is ook vaak op straat te zien. Tijdens serenades, intochten, optochten en carnavalsactiviteiten. Naast muzikale activiteiten zul je ons eveneens tegenkomen tijdens onze slaatjesactie, collecte, rommelmarkt, muziekprojecten en allerlei Beekse feesten. Dit is slechts een greep uit het leven van

Harmonie KNA, een Beekse muziekvereniging die een grote rol speelt in het dorp.

Repetitie

Iedere donderdag wordt er van 19.30 tot 21.30 uur gerepeteerd in het muzieklokaal van het Kulturhus in Beek. Het orkest staat tijdelijk onder
leiding van dirigent Dominique Rohenkohl. Voor het grote orkest repeteert de Jeugdbende van 18.50 tot 19.20uur onder leiding van Marieke van
Ruitenbeek. Op maandag is de repetitie voor de slagwerkgroep DES/KNA in Leuth. Dit is van 19.30 tot 21.30uur onder leiding van Wiljan Gerritzen. 
Op maandag van 19.30 tot 20.30 uur is een extra repetitie voor leden die graag eens samen oefenen onder leiding van Jos Orval.

Wilt u het resultaat van dit harde werk zelf een keer horen? Kijk dan in onze agenda waar en wanneer wij optreden!

Harmonie KNA heeft niet alleen muzikanten, een vereniging heeft namelijk ook steun nodig van vrienden, familie en bekenden.
U kunt lid worden van KNA om ons te steunen of om een toontje mee te blazen.

Meer hierover vindt u op de pagina Lidmaatschap.

 
Onze geschiedenis

Lees hier meer over de geschiedenis van Harmonie KNA.